Uğur KELEŞ - Okul Müdürü

1986 yılında Adana´nın Seyhan ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana´da tamamladı. Üniversite öğrenimini 2004-2008 yılları arasında Çukurova Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü´nde yaptı. 2009-2010 akademik yılında Fırat Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ortaöğretim Sosyal Alanlar Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü´nde tezsiz yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında Afşin Büyüktatlı Çok Programlı Anadolu Lisesi´ne Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandı. Bu okulda vekaleten müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 21 Ocak 2015 tarihinde okulumuza Müdür Yardımcısı olarak tayin oldu. 27 Eylül 2019 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak atanmıştır.